Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Szerviz

Szerviz, garancia Innomed az egészségügyi szolgáltatások minőségbiztosítása jegyében. Az Innomed Medical Zrt. minőségpolitikájának szerves része a magasszintű vevőszolgálati tevékenység kialakítása. Tapasztalataink szerint vevőink egyre nagyobb figyelmet fordítanak intézményük, vállalkozásuk minőségbiztosítására, ami az ellátás magasabb színvonalában és a betegkör elégedettségében mérhető le igazán. Az egészségügy minőségbiztosítási törekvéseinek támogatására fejlesztettük ki szolgáltatásainkat, melyet az Innomed Medical Zrt. Vevőszolgálata végez. Valamennyi szolgáltatásunkról írásos dokumentációt adunk át ügyfeleinknek, melyet a felügyeleti szakhatóságok és a minőségbiztosítási rendszert felügyelők igazolásként elfogadnak. Az Innomed Medical Zrt. – az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Orvostechnikai Igazgatóság által – az időszakos felülvizsgálati tevékenységre kijelölt szervezet. 4/2009
(III.17.) EüM rendelet szerinti biztonságtechnikai felülvizsgálat A vizsgálatokat minden felhasználónak a fenti rendelet alapján rendszeres időközönként el kell végeztetni. Szervizmérnökeink és a magasszintű technikai háttér garantálja, hogy a vizsgálatokon átesett készülékek biztonságtechnikai jellemzői megfelelnek az előírásoknak és ezáltal szavatolják az orvos és betege maximális biztonságát. Helyszíni mérést is vállalunk, kérjen árajánlatot! Garancia-hosszabbító felülvizsgálat Az Innomed Medical Zrt. az általa forgalmazott készülékekre a szokványos 1 éves garanciaidőn túl plusz 2 év garancia-hosszabbítási lehetőséget biztosít.

Amennyiben igénybe kívánja venni ezt a szolgáltatást, akkor a szervizünkben az ehhez kapcsolódó átvizsgálást elvégezzük. Funkcionális ellenőrzés, karbantartás, karbantartási szerződés A váratlan meghibásodások csökkentése érdekében ellenőrizzük a készülékek funkcióit és megvizsgáljuk a rendeltetésszerűen kopó ill. elhasználódó alkatrészek és tartozékok állapotát. Ezekkel a vizsgálatokkal, karbantartással ill. szükség esetén kisebb alkatrészek cseréjével csökkenthetők a véletlenszerű meghibásodások, valamint növelhető a készülékek élettartama. Különböző konstrukciójú karbantartási szerződés köthető (a javítás, karbantartás idejére akár cserekészüléket is tudunk biztosítani). Kérje ajánlatunkat! Akkumulátorok vizsgálata és cseréje A korszerű orvosi műszerekbe beépített akkumulátorok átlagos élettartama 3 év. Mivel az akkumulátoros üzemmód használata igen gyakori, a váratlan meghibásodások elkerülésére ajánlott a 3 évnél idősebb, csökkent kapacitású akkumulátorok cseréje. Ha a készülék gyakran elfelejti a dátumot, vagy csak rövid időre működőképes két feltöltés között, ez az akkumulátorcsere időszerűségét jelzi. Méréshitelesítés A diagnosztikus berendezések esetén az élettani paraméterek mérésének és kijelzésének pontossága, a terápiás készülékeknél a kimenő áramok és teljesítmények megfelelőssége az alapja a készülékek használhatóságának. Ezért számos műszernél (pl. vérnyomásmérők, UH és lézerterápiás készülékek) rendszeresen kell ellenőrizni és hitelesíteni a mérési funkciókat. A vizsgálatok elvégzéséhez speciális műszerek és eljárások szükségesek, amelyek dokumentálják a hitelesítés megtörténtét.

Szerviz kapcsolatfelvétel