Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

CardioAid-1 defibrillárorral már a 4-6-os villamoson is találkozhatunk

2022 Szívünk Napja villamos

Igaz, egyelőre még csak képekben, de ha eljönnek a 2022 Szívünk Napja rendezvényre a Millenárisra 2022.09.25.-én, akkor testközelből is megismerhetik ez a laikusok által is használható, életmentő készüléket.

A készüléket közelebbről is megismerhetik a Szívünk Napja 2022 rendezvényen, a 1024 Budapest, Millenáris park, D épület, Újraélesztési Program standnál.

A rendezvényen kiemelt figyelmet kap a hirtelen szívhalál, hiszen ma Magyarországon évente mintegy 25 ezer embert érint ez a tragédia.

Jelenleg csak az esetek elenyésző részében kezdődik meg a laikus újraélesztés. Hirtelen szívmegállás esetén az időben történő beavatkozás, a korai defibrillálás életet menthet. A laikusok által végzett újraélesztés népszerűsítésére/támogatására az Innomed Medical Zrt., a Magyar Kardiológusok Társasága és a Vodafone Magyarország Zrt. létrehozta az Újraélesztés Programot, melynek célja, hogy a lehető legszélesebb körben terjessze az ilyenkor szükséges elsősegélynyújtási ismereteket, és elérhetővé tegye az életmentő defibrillátor készülékeket.

Az eseményen más értékes ajándékok mellet egy CadioAid-1 félautomata defibrillátor is kisorsolásra kerül, amit a szerencsés nyertes magával is hordhat, így biztos kéznél lesz, amikor szükség lesz rá.

Mi is így teszünk az Innomed Medical matricával ellátott gépkocsik esetében!

Vagy tovább is ajándékozhatja egy iskolának, sportlétesítménynek stb.

Ebben az esetben az Innomed Medical Zrt. további felajánlásként a megajándékozott szervezet részér díjmentesen megtart egy újraélesztési képzést maximum 6 főig!