Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Helyszín ajánlása

Ez egy nagyon fontos és életmentő kezdeményezés! A félautomata (AED) defibrillátorok segíthetnek a szívmegállás áldozatainak életben maradásában, amennyiben az eszközt időben és helyesen alkalmazzák.

Ha Ön tud olyan helyszínről, ahol még nincs AED-készülék, de fontos lenne az ott tartózkodók biztonsága szempontjából, akkor érdemes kitölteni az űrlapot, és ajánlani az adott helyszínt. A beérkezett ajánlások segíthetnek a defibrillátorok hatékonyabb elhelyezésében és az életmentő eszközök jobb elérhetőségében.

Az Innomed Medical Zrt. által fejlesztett CardioAid-1 AED, az első magyar félautomata külső defibrillátort – a készülék vizuális és hangutasításait követve – minden laikus sikeresen használhatja életmentő segítségnyújtásra, továbbá a cégünk által szervezett újraélesztési tanfolyam elvégzése segít elsajátítani az eszköz használatát, így a szükséges időben képesek lehetnek életmentő beavatkozást végrehajtani.

Az általunk kihelyezett félautomata defibrillátorokat mostantól könnyen megtalálhatja a honlapunkon található térképes kereső segítségével, mely a „Kihelyezett készülékek” menüpontban található, és a térképes megjelenítés révén lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálja az életmentő készülékeket.

Köszönjük, hogy segítséget nyújt a közösség biztonságának növelésében!

Innomed Medical Zrt.