Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Egészség nap az Ürömi Napraforgó Óvodában

Ürömi Napraforgó Óvoda Egészség nap

Örömünkre szolgál, hogy az Ürömi Napraforgó Óvoda dolgozói részére megszervezhettünk egy átfogó elsősegély nyújtási képzést.

A résztvevők megismerkedhettek az újraélesztéssel, annak gyermek specifikus változatával, a CardioAid-1 félautomata defibrillátor használatával.

Továbbá szó volt az allergiás rohamokról, az Epipen szérum használatáról, a légútba került idegen test eltávolításáról, vérzés csillapításról, és mindenről, ami egy óvodában előfordulhat. Az elméleti előadásokat követően gyakorlatban is kipróbálhattuk, begyakorolhattuk az elhangzott ismereteket.

A program lebonyolításában a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének (BOE) tagjai és az Innomed Medical Zrt. képviselője vettek részt.

Az esemény végén átadásra került az Innomed Medical Zrt. által egy CardioAid-1 félautomata defibrillátor az óvoda részére.

A CardioAid-1 félautomata defibrillátor szükség esetén elérhető az Ürömi Napraforgó Óvoda épületében nyitvatartásj időben 6-17 óráig!

Ürömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség napÜrömi Napraforgó Óvoda Egészség nap