Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Első örökbefogadás a „Fogadj örökbe egy CardioAid-1 defibrillátort, és gondoskodj a környezeted biztonságáról!” kampányban a Magyar Tűzoltó Szövetség és az Innomed Medical Zrt. szervezésében

Pilisborosjenői Önkéntes Tűzoltóság BLS + AED oktatás

Az év végi közös kampányunk célja, növelni azon defibrillátorok számát, amelyek folyamatosan elérhetőek a lakosság biztonságának növelése céljából az Önkéntes Tűzoltó Egyesületeken keresztül, továbbá növelni azon laikusok számát, akik megismerkednek az újraélesztés lépéseivel, fogásaival.

Sok esetben az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek gyakran elsőkként érkeznek meg a riasztás helyszínére, kezdik meg a mentést a hivatásos mentők, tűzoltók megérkezése előtt. Ezzel értékes perceket nyerhetnek a rászorulóknak, hiszen a hirtelen szívhalál túlélésére esély KIZÁRÓLAG az azonnal megkezdett újraélesztés esetén van. A mentők kiérkezéséig megkezdett újraélesztés (BLS), és lehetőség szerinti defibrillálás esetén akár 60-70%-os is lehet a túlélés esélye!

Pilisborosjenő ÖTE BLS_AED oktatás2
Pilisborosjenő ÖTE BLS_AED oktatás2

Hiszünk benne, hogy egy ilyen kampány segíthet biztonságosabbá tenni környezetünket, hiszen az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek tevékenysége lokális, illetve növelhetjük a lakosság tettrekészségét ismeretét is a témával kapcsolatban!
Büszkék vagyunk rá, hogy az első örökbefogadást mi tehettük meg, és már át is adtuk a készüléket a Pilisborosjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület részére!

Pilisborosjenő ÖTE BLS_AED oktatás
Pilisborosjenő ÖTE BLS_AED oktatás

 

 

Reméljük hamarosan sok-sok defibrillátort fogadnak örökbe, és adományoznak az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek részére!
Amennyiben a kezdeményezésünk felkeltette a figyelmét, keresse az Önhöz legközelebbi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!