Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Hazai defibrillátorok a Nemzeti Tanuszodákban

CardioAid-1 defibrillátorok a Nemzeti Tanuszodákban Abádszalók

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretein belül egyre több településen nyitják meg kapuikat a Nemzeti Tanuszodák.

Az intézmények 25 méteres feszített víztükrű medencével rendelkeznek, és nyitottak mind az óvodás, iskolás gyermekek, mind a település lakosai számára.

Sok helyen ezekben a Tanuszodákban kap helyet az Úszó Nemzet Program (ÚNP), amelynek célja, hogy összefogja az óvodás és általános iskolás korú gyermekek úszásoktatásának harmadik osztályig történő bevezetéséhez szükséges oktatási, infrastrukturális, szakmai és módszertani területeit. A program hosszú távú célja a gyermekek egészséges életmódra való törekvésének ösztönzése, és ezáltal életminőségük javítása. A középtávú cél, hogy minden gyermeknek legyen lehetősége vízbiztos úszás elsajátítására az általános iskola 3. osztályáig nemtől, kortól, identitástól, szociális, fizikai és mentális helyzettől függetlenül.

Az Innomed Medical Zrt. büszke rá, hogy ezen intézményekben a hazai fejlesztésű és gyártású CardioAid-1 AED defibrillátorok kerültek elhelyezésre, ezzel is biztosítva a biztonságos üzemeltetést.