Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

1

BLS + AED oktatás gyerekeknek a Szívünk Napja rendezvényen

Ha Ön azt gondolja, hogy már 1 élet is túl sok, ha lett volna rá lehetőség, hogy megmentsük, akkor az alábbi számok sokkolni fogják!

Éves szinten Európában minden 45. másodpercben keringésmegállást szenved valaki!

Hazánkban ez a tragédia közel 25 000 ember életét követeli minden évben!

Az azonnal megkezdett segítség nyújtással, szívmasszázzsal,  esélyt tudunk biztosítani a túlélésre!

Ezt az esélyt tovább növelhetjük, ha a mentők kiérkezéséig a laikusok által is használható CardioAid-1 félautomata defibrillátorral megkezdjük az újraélesztés.

A CardioAid-1 AED egy hazai fejlesztésű és gyártású, kedvező árú defibrillátor, amely kompakt kialakításával, kis súlyával, és folyamatos öntesztjeinek köszönhetően állandóan készen áll az életmentésre.

A folyamatos képi és magyar szöveges instrukcióknak, az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a CardioAid-1 AED laikusok által is biztonságosan és eredményesen használható kritikus helyzetekben, ezzel is esélyt adva másoknak a túléléshez hírtelen szívhalál esetén.

A készüléket közelebbről is megismerhetik a Szívünk Napja 2022 rendezvényen, a 1024 Budapest, Millenáris park, D épület, Újraélesztési Program standnál.

Az Újraélesztési Programról 12:45 és 13:45 között hallhatunk további információkat az alábbi előadóktól: Prof. Becker Dávid az MKT elnöke, Magyar Resuscitatiós Társaság elnöke, Dévényiné Rózsa Erika az Innomed Zrt képviselője, Orbán Andrea a Vodafone Magyarország Zrt. képviselője, OMSZ képviselői, beteg és laikus újraélesztők.

Dévényi Erika (Innomed), Győrfi Pál (OMSZ) Balla Attila (Innomed) CardioAid-1 AED