Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Sajátítsd el az újraélesztés alapismereteit!

Szívünk Napja 2022 Újraélesztés oktatás

Október 16-án, az újraélesztés világnapján, a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete segítségével megtanulhatjuk, hogy egy váratlan helyzetben pár egyszerű lépéssel, hogyan tudunk segítséget nyújtani.

Alapszintű újraélesztés oktatása és figyelemfelhívás a segítségnyújtás fontosságára, hogy magabiztosan tudj cselekedni szükség esetén!

Időpontja: október 16., 9:30-18:00
Helyszín: Október huszonharmadika utcai bejáratnál található a kitelepülés

A  Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE ) egy orvostanhallgatókból álló szervezet, amelynek fő tevékenysége a prevenciós óratartás iskolások számára különböző témákban (kardiovaszkuláris- és tumorprevenció, egészséges táplálkozás, elsősegélynyújtás, stb.), valamint világnapok szervezése szintén egészségmegőrzési témában.

Egyesületünk minden évben megrendezi október 16-án az újraélesztés világnapját. A világnap során alapszintű újraélesztést oktatunk az érdeklődőknek, valamint felhívjuk a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára.

Megtanítjuk az érdeklődőknek, hogyan tudnak pár egyszerű lépéssel segítséget nyújtani. Valamint, ha számukra ismeretlen helyzettel találkoznak, hogyan és honnan tudnak gyors szaksegítséget/ instruálást kapni. Célunk, hogy az Allee Bevásárlóközpontban (és az egész városban) mindenki biztonságban érezze magát, tudva, hogy szükség esetén képes segítséget nyújtani és körülötte lévőktől is elvárhatja ugyanezt.

A program központi eleme minden évben az újraélesztés oktatása gyakorló bábukon. Az idén emellett még összefoglaló szórólappal, kvízkérdéses nyereményjátékkal, valamint gyereksarokkal is készülünk.

Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete