Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Szívügyünk a jövő

A BME Formula Racing Teamet 2007 elején hívta életre néhány tehetséges mérnökhallgató, hogy első és anno egyetlen magyar csapatként versenyautót építsenek és részt vegyenek a világméretű Formula Student versenysorozatban.

 

A lelkes fiatalokból álló csapat évről évre megméretteti magát a nemzetközi Formula Student versenyeken. A sorozat fő célja, hogy a résztvevő hallgatók valós tapasztalatot szerezzenek, és az egyetemen tanultakat alkalmazni tudják.

A csapat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet képviseli a versenyeken, és ebben a szezonban az új versenyautó mellé egy elektromos önvezető versenyautót is építenek, hogy ebben a kategóriában is megmérettessék magukat.

Az autónk tápellátását egy 600V-os magasfeszültségű akkumulátor biztosítja. Egy ilyen akkumulátor karbantartása és üzemeltetése csak felelősségteljes körülmények között valósulhat meg.

Ezért az INNOMED MEDICAL Zrt. egy CardioAid-1 AED készülékkel támogatta a csapatot, amelynek átadására a Hungaroringen megtartott Rollout 2022 keretében került sor.

 

Sok sikert az idei versenyekhez!