Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Újpest önkormányzata életmentő CardioAid-1 AED defibrillátorokkal szereli fel az összes, kerületi fenntartású óvodáját

Újpest CardioAid-1 AED átadó kollázs.

A IV. kerületi önkormányzat az év elején csatlakozott a Budapesti Szent Ferenc Kórház és az Innomed Medical Zrt. által meghirdetett Mentsünk együtt életet! Ismerd meg a defibrillátor-készüléket és merj cselekedni! elnevezésű programhoz és ehhez kapcsolódva szereli fel az óvodákat CardioAid-1 AED defibrillátorokkal.

Március 22-én az Innomed Medical Zrt., a Szent Ferenc Kórház, valamint Déri Tibor Újpest polgármestere sajtótájékoztatóval egybekötött átadót tartottak. A program keretében ingyenes újraélesztési képzést nyújtott Dr. Toldy-Schedel Emil, a Szent Ferenc Kórház Főigazgatója a kerület óvodapedagógusainak, óvoda dolgozóinak.

Az önkormányzat tervei közt szerepel, hogy további intézményeket is felszerel az életmentő készülékkel. Bízunk abban, hogy Újpest követendő példa más önkormányzat számára is és sokan fognak csatlakozni ehhez a nemes kezdeményezéshez.

# Minden másodperc számít!

Déri Tibor Újpest polgármestere sajtótájékoztatón jelenti be az óvodás felszerelését CardioAid-1 AED készülékekkel

BLS képzés az óvodai dolgozók részére Újpesten

20 darab CardioAid-1 AED gondoskodik az újpestiek biztonságáról a jövőbenDr. Toldy-Schedel Emil a Szent Ferenc Kórház Főigazgatója tart képzést az újraélesztésről a defibrillátor használatáról az Újpesti önkormányzat szervezésében