Keresés
Close this search box.
Innomed Medical Zrt - AED automata defibrillátor

Újraélesztési flashmob a Városligetben

Groupama Újraélesztési Flashmob a Városligetben

Kivételesen fontos és hiánypótló esemény hívta fel a figyelmet az újraélesztés fontosságára a Városligetben

„A Groupama Biztosító és Magyar Resuscitációs Társaság közös Életmentő Programjának megnyitásaként, az Elsősegélynyújtás Világnapja alkalmából szeptember 11-én 10:30-11:30 között a Városligetben egy flashmobot tartottak. A Magyar Resuscitációs Társaság elnöke, Nagy Ferenc és Koháry Nagy András Groupama Biztosító kommunikációs és PR igazgatója voltak a flashmob „házigazdái”. A megmozdulás alkalmával 50 BLS babán a Groupama Biztosító Zrt. hozzávetőlegesen 100 fő dolgozója az életmentő instruktorok iránymutatásával és segítségével gyakorolhatták BLS-t, a mellkaskompresszióra fektetve a legnagyobb hangsúlyt.” A közösség erejét kihasználva, együtt sajátíthatták el a jelen lévők azokat a mozdulatokat, mellyel magabiztosan és bátran lehet cselekedni és segítséget nyújtani vészhelyzet.

A Groupama Életmentő Programja szerint (https://www.groupama.hu/hu/eletmentok-program-kampany.html) további 900 laikusnak tervezik megtanítani az újraélesztés legfontosabb lépéseit.

Az eseményt az Innomed Medical Zrt. 5 db AMBU baba kölcsönadásával támogatta ill. Balla Attila AED specialista és ERC BLS oktató kollégánk, mint instruktor részt is vett az oktatásban.